Sølvtrylleriet

Velkommen til SølvTrylleriet.

I SølvTrylleriet arbejdes med sølv i en kombination af perler, emaljer, ædelstene og med et formsprog der skiller sig ud fra mængden. Der tages både traditionelle og utraditionelle metoder i brug, når der arbejdes på et designprojekt. Det gælder både brugen af materiale, værktøj og arbejdsproces. Vi brænder for godt håndværk, høj kvalitet og har altid fokus på detaljerne.

I SølvTrylleriet bliver der kælet for detaljerne i både farver, form og flade. Det har stor betydning for os, at vore smykker opleves som værende med et lækkert, moderne stilrent udtryk i håndlavet kvalitet med kant og kulør. Stilen på de smykker der fremstilles er rå og ekstravagant, moderne, elegant og enkel. Smykkerne skal kunne ses og bæres. Vi synes at et smykke fortæller noget om personlighed og er som et statement, der kan tolkes og forstås helt individuelt.

Vi er meget inspireret af mennesker, vi nyder at skabe sølvsmykker der giver en følelse af, at de rummer livet. At få lov til at være hænderne der skaber noget fint og få de små aftryk af livet til at forenes.VI synes der er glæde, omsorg og kærlighed i smykker. Vores smykker er små  kunstværker man har for livet.

Vi er inspireret af naturens skiftende farvespil ved Faxe kalkbrud og den flotte rå mønske og stevnske klint med det brusende blå hav, samt stjernehimlens mangfoldighed.

Vi håber du vil blive inspireret af vores smykker.

 

Møn 1 sølv
Sølvtrylleriet
Kildevej 7
4653 Karise
Tlf. 25343845

Åbningstider

Værkstedet er åbent efter aftale.

Kurv
Luk