Smykkeriet

Smykker er noget af det mest personlige, man kan tage på. De fleste har deres smykker hele livet, og derfor skal de være personlige, perfekte og skabt til ejeren. Det gør vi meget ud af i Smykkeriet, og her kan du være med i hele processen – lige fra designet til det endelige resultat. Kom ned til os på værkstedet, og udarbejd et design med guldsmed Flemming Scheldt, og vær løbende med i processen med tilretning og tilpasning for at opnå det helt perfekte smykke til dig.

Smykkeriet blev etableret i 1993 i Gl. Kalvehave hvor vores værksted stadig ligger og vi har haft butik inde i den charmerende Luffes Gård i Stege siden 2009. Hos os finder du håndlavede smykker i gold og sølv, enten helt enkelt i designet eller lavet med eventyrlige detaljer inspireret af naturens finurligheder, dekoreret med de fineste ædelsten. Vi har også et Perleri med alverdens naturlige sten og perler som vi bruger til fremstilling af armbånd, øreringe og halskæder i vores eget unikke design. Sten og perlestrenge kan også købes som strenge eller enkeltvis så man selv kan forsøge sig med smykkefremstilling.

Vi modtager gavekort!

Med et gavekort til Møn Handel får du mulighed for at shoppe i 15 forskellige medlemsbutikker. Gavekortet er gældende i Stege, Vordingborg og i Præstø. Gavekortet er derfor den ultimative gave til alt hvad hjertet kan begære.

SE HVORDAN GAVEKORTET FUNGERER

Ikke-navngivet-14
Smykkeriet
Storegade 18C
4780 Stege
Tlf. 3408850

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag 11.00 – 17.00
Torsdag 11.00 – 17.00
Fredag 11.00 – 17.00
Lørdag 10.00 – 13.00
Søndag Lukket

Kurv
Luk