Borg Reklame

gift-card

Skal vi være din samarbejdspartner og totalleverandør af grafiske produkter? Vores kompetencer er grafisk design, der hjælper dig med at bevare den “røde tråd” i virksomhedens visuelle identitet. Vi er med dig fra start til slut og guider dig igennem den grafiske jungle.

Hos BORG REKLAME taler vi dit sprog og der er højt til loftet, selvom vi har begge ben på jorden. Vi udfører grafisk arbejde for iværksætteren, den lokale håndværksmester, kommuner, større virksomheder samt en lang række foreninger. Ingen opgave er for lille – eller for stor!

Grafisk arbejde handler for os om samarbejde, forståelse og gensidig respekt og vi vil gøre alt for at levere god service og fleksibilitet. Søger du grafisk assistance, gode tryksager, professionalisme og smil på læben, er du kommet til det rette sted. Med eget digitaltrykkeri, stabile samarbejdspartnere og stærke kompetencer inden for tryk og design, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe med de helt traditionelle reklameopgaver som design og opsætning af annoncer, foldere, kuverter og visitkort, men vi kan meget mere end det. Vi laver facadeskilte, bildekoration, logodesign og udvikling af din grafiske identitet. Mulighederne er mange og begrænsinger er få.

Vi modtager gavekort!

Med et gavekort til Møn Handel får du mulighed for at shoppe i 15 forskellige medlemsbutikker. Gavekortet er gældende i Stege, Vordingborg og i Præstø. Gavekortet er derfor den ultimative gave til alt hvad hjertet kan begære.

SE HVORDAN GAVEKORTET FUNGERER

Ikke-navngivet-1
Borg Reklame
Storegade 46
4780 Stege
Tlf. 55811999

Åbningstider

Mandag 09.00-16.00
Tirsdag 09.00-16.00
Onsdag 09.00-16.00
Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-13.00
Lørdag LUKKET
Søndag LUKKET
Kurv
Luk